diumenge, 21 de novembre del 2010

CERCANT UN MAPA DEL TRESOR


HOLA FILLETES I FILLETS VIATGERS!

EFECTIVAMENT, LA BRÚIXOLA ÉS MOLT IMPORTANT PER PODER MANEJAR CORRECTAMENT UN MAPA. SENSE ELLA NO SE SAP SI EL MAPA ESTÀ A L'ENDRET O A L'INREVÉS. ESPER QUE LA VOSTRA BRÚIXOLA FUNCIONI BÉ SI HEU D'ANAR A CERCAR UN TRESOR!

CONEC ALGUNS MAPES DE TRESORS FAMOSOS. EL MÉS FAMÓS QUE CONEC ÉS UN QUE SURT EN UN LLIBRE D'HISTÒRIES DE PIRATES: L'ILLA DEL TRESOR. EL MEU FABRICANT DIU QUE ÉS UN DELS LLIBRES MÉS FANTÀSTICS QUE HA LLEGIT. VOS RECOMANA LLEGIR-LO EN SER UN POC MÉS GRANS, PERQUÈ ESTÀ SEGUR QUE VOS AGRADARÀ. AQUÍ TENIU UNA CÒPIA D'AQUEST MAPA TAN FAMÓS.NO HE TROBAT PER LA INTERNET CAP MAPA DEL TRESOR DE MENORCA, PERÒ HE SABUT QUE FA MOLTS D'ANYS, AL PORT DE MAÓ, HI HAVIA MOLTS DE VAIXELLS QUE VENIEN DE MARS LLUNYANS. ALGUNS D'AQUESTS VAIXELLS HAVIEN ABORDAT GALIONS CARREGATS D'OR QUE VENIEN D'AMÈRICA. POTSER QUE ALGUN MARINER D'AQUELLS VAIXELLS HAGUÉS AMAGAT A L'ILLA ALGUN TRESOR QUE NINGÚ HAGI DESCOBERT. SEGUIRÉ INVESTIGANT I SI DESCOBRESC ALGUNA COSA VOS HO FARÉ A SABER.

MENTRE TANT, PODEU JUGAR AMB AQUESTS JOCS DE MAPES I DIVERTIR-VOS MIRANT AQUEST CONTE ANIMAT I CURTET DE PIRATES I TRESORS.
PASSAU-VOS HO BÉ!.
BOT